Inhoudsopgave

Basiskleuren en stalen

 

 

Zoekt u een specifieke kleur? Dan kunnen wij deze ook speciaal voor u laten mengen met een zo nauwkeurig mogelijke benading. De kosten hiervan bedragen €20,25 incl BTW. Helaas is het niet mogelijk om de verfpot, na gebruik, mee te zenden met uw bestelling. Deze zal dus bij ons achterblijven.

 

Kunt u geen keuze maken, twijfelt u of wilt u zien wat zijdeglans bij ons inhoudt? Dan kunt u bij ons ook kleurstalen bestellen. Deze stalen kosten €1,00 per stuk.
Maar! Plaatst u hierna een bestelling t.w.v. €15,00 of meer (excl verzend-,  verpakkings- en betaalkosten), dan vergoeden wij tot twee stuks van de gekochte stalen (excl verzendkosten). U krijgt dan dus tot €2,00 retour op uw bestelling.
 

Wij gebruiken alleen watergedragen verven. Deze zijn niet geschikt voor langdurig gebruik buiten. Voor relatief korte periodes; zoals geboorteborden, voorzien wij geen problemen. Voor langere duur (zoals huisnummers) is deze niet echt geschikt. Met de term 'langdurig' bedoelen wij jaren.
Op dit moment worden diverse geverfde figuren blootgesteld aan de weersomstandigheden in Nederland. Eén jaar na start zien de figuren er nog aardig goed uit.

Watergedragen verf heeft diverse voordelen. Er kleeft echter een klein nadeel aan: deze verven kunnen 'blocking' vertonen. Dit betekent dat de verf langzaam uithardt. Bij direct contact kunnen deze verven verkleven met andere (geverfde) oppervlaktes. Leg dus nooit geverfde delen/oppervlaktes direct op elkaar of op andere oppervlaktes. Leg hier altijd verpakkingsplastic tussen!
Watergedragen verf kan ook absoluut niet tegen oplosmiddel rijke stoffen. Hieronder verstaan wij bijvoorbeeld terpentines, wasbenzine en producten als ruitenreiniger. Alleen afnemen met een zachte doek bevochtigd met water.

Metallic kleuren (o.a. zilver, goud en koper) zijn minder stootvast dan andere kleuren.
Wees daarom extra voorzichtig met deze kleuren. Met name wanneer u een 'gebruiks*'-voorwerp koopt in deze kleur (denk aan boekensteunen, taartplateau's etc)

Bij zowel producten in kleur, als producten waarbij alleen de voorzijde geverfd is kan sprake zijn van overvloei.
Dit betekent dat bij het aanbrengen van verf op de voorzijde ook verf over het randje kan vloeien en een paar mm op de zijkant zichtbaar kan zijn. Dit gebeurt willekeurig en is onderdeel van het handmatig verven.
Bij producten welke volledig voorzien zijn van kleur valt dit natuurlijk minder op dan bij producten waarbij alleen de voorzijde wordt geverfd (zoals krijtborden en naampuzzels). 


* standaard verkopen wij géén gebruiksvoorwerpen. Alle producten vallen onder de noemer 'decoratief'.
De producten en gebruikte materialen zijn in de basis dan ook uitsluitend geschikt voor decoratieve toepassingen.

Sorteer op
  • Kleurstalen Basiskleuren
    Kleurstalen Basiskleuren
    € 1,00

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 02-11-2018 - Erg snelle levering en goed verpakt. Erg blij met mdf...  lees meer
  • 23-09-2017 - Voor de slaapkamer van onze zoon bestelden wij het piratenschip,...  lees meer
  • 04-01-2017 - Ontzettend tevreden met de naamslinger voor onze dochter.
    Ze vind de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2019 Stokhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel