Inhoudsopgave

Enkele weetjes

Hierbij enkele handige dingetjes om te weten:

Helaas is onze hout-leverancier gestopt met het leveren van 4mm dik MDF.
I.v.m. inconsequente kwaliteit MDF van andere leveranciers zijn wij per direct gestopt met het verwerken van 4mm dik MDF. Alle producten zijn nu 6mm MDF, ook wanneer de omschrijving 4mm dik MDF beschrijft. Onze excuses voor het ongemak

- Lees altijd eerst de algemene voorwaarden alvorens een bestelling te plaatsen

- De algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op producten niet direct gekocht via de site, maar bijvoorbeeld via marktplaats of op een beurs.

- Ieder product wordt standaard voorzien van het stokhout merkteken. Dit kan zijn d.m.v. een stempel met het stokhout-logo of door de letters `stokhout` ingeponst in het hout. Veelal plaatsen wij deze op de achterkant van het product (een complete naamslinger of naam voor op de muur telt als één product en krijgt maar één stempel).
Het merkteken kan bij grotere figuren op de voorkant geplaatst worden: in het zicht, maar op een dusdanige manier dat dit niet heel storend is.

- Door de stempel krijgen figuren een voor- en een achterkant. Producten worden geleverd in de richting van de foto/afbeelding bij de advertentie. Wilt u de andere zijde voor, geef dit dan aan bij uw bestelling.

- Alleen op kant-en-klaar gekochte producten geldt de wettelijke bedenkttijd van 14 dagen na ontvangst. Op naar wens gemaakte producten geldt dit niet. Alle producten van MDF zijn op maat gemaakt. Wanneer producten kant-en-klaar zijn, dan staat dit specifiek in de omschrijving van het product erbij vermeld.

- Verzend- & verpakkingskosten: kosten voor zowel verzenden àls verpakken.

- Verzending is standaard onverzekerd en dus op eigen risico. Verzekerde verzending dient u zelf aan te vragen.

- Lees voor de daadwerkelijke maten van uw product het bijhorende hoofdstuk `maatvoeringen & prijzen`

- Figuren en letters van 100cm worden in delen geleverd. Deze delen passen goed tegen elkaar. Echter is een lijn/naad wel zichtbaar.

- Figuren en letters van 75 cm kunnen mogelijk, afhankelijk van het ontwerp, in delen geleverd worden. Dit hangt af van het figuur. Bij twijfel a.u.b. hiernaar te informeren alvorens de order te plaatsen.

- Op maat gemaakte producten hebben gemiddeld een levertijd van 2 tot 4 weken. Dit kan door omstandigheden uitlopen.

- Een minimale onderlinge afwijking tussen de dezelfde producten is onoverkomelijk, aangezien het handwerk kan betreffen.

- Alles is handgeschilderd;

- Onze producten (incl geboorteborden) zijn standaard niet bedoelt voor gebruik buitenshuis. Voor korte duur (<4 weken) bij normaal, droog weer (geen vorst, weinig wind en weinig regen) voorzien wij geen problemen. Voor langdurig gebruik buiten kunnen wij geen garantie geven. 

- Wilt u een geboortebord of andere groot MDF figuur/letter op palen plaatsen, dan adviseren wij om minimaal twee palen per product te gebruiken welke ook vrijwel de volle lengte van het figuur bedekken. MDF kan onder weersomstandigheden krom trekken / zachtworden. Gebruik van één paal, of niet de volledig lengte van het figuur, kan resulteren in een krom figuur. Eventuele letters en/of figuren verlijmd op het bord kunnen dan loslaten.

- Bij geverfde producten ontvangt u een extra uitleg. Lees deze eerst alvorens uw bestelling uit te pakken.

- Ons stokhout lettertype gebruikt voor de naamslinger en muurletters kent geen hoofdletters. Wilt u deze toch dan telt dit als een nieuw ontwerp. U dient dit specifiek aan te geven bij uw bestelling. Alleen het typen van de naam met één of meerdere hoofdletters is niet voldoende.

- Indien u een product of producten bestelt met `ophanggaatjes` dan betreffen dit voorgeboorde gaatjes door het hout van ongeveer 3mm diameter. Deze gaatjes kunt u gebruiken om het product middels een schroef aan de muur te bevestigen. Dit gaat kan dus ook bijvoorbeeld midden in een letter zitten. Tips vind u hier.

- Bij twijfel: stuur ons eerste een berichtje alvorens te bestellen. Kosten voor iDEAL betalingen kunnen wij niet restitiueren. Het terug te boeken bedrag bij een incorrecte bestelling wordt verminderd met de door ons gemaakte iDEAL kosten.

- Gegeven levertijden zijn richtlijnen en kunnen afwijken van de daadwerkelijke levertijden.

- Laat u niet afschrikken door bovenstaande. Wij zijn echt niet zo streng :-)

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 23-09-2017 - Voor de slaapkamer van onze zoon bestelden wij het piratenschip,...  lees meer
  • 04-01-2017 - Ontzettend tevreden met de naamslinger voor onze dochter.
    Ze vind de...  lees meer
  • 14-07-2016 - Super tevreden met mijn bestelde letters. Mooi materiaal en goed...  lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2018 Stokhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel