levertijd, levering & betaling

Alle producten worden met liefde en zorg gemaakt. Wij willen alleen mooie, degelijke producten leveren.
Zodoende maken wij producten pas zodra deze besteld zijn, met een levertijd als gevolg.

Dit houdt in dat voor ongeschilderde producten een geschatte levertijd van ongeveer 2 tot 3 weken na ontvangst van de betaling staat en voor geschilderde of bewerkte producten staat een geschatte levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken na ontvangst van de betaling.
Mocht er bij een bestelling een opmerking worden geplaatst, of een vraag gesteld worden, dan gaat de levertijd in vanaf het moment dat de communicatie is afgerond. Wij beginnen pas met zagen en schilderen als de bestelling 100% definitief is en dus bevestigd is door de klant.

Productie is veelal handwerk / handgestuurd en daardoor zijn wij afhankelijk van diverse factoren. Op het moment dat ergens (o.a. privé) iets niet loopt zoals gewenst heeft dit direct invloed op de levertijd. Zodoende is de gegeven levertijd een richtlijn. Hier kunnen geen rechten aan ontleent worden. Een vertraagde levering wordt dan ook niet gezien als een gegronde reden om de bestelling te annuleren of om het aankoopbedrag terug te betalen.

Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk in orde te maken. Helaas kampen wij soms ook met overwachte factoren als ziekte of verwachte factoren als feestdagen. Deze kunnen ertoe leiden dat de levertijd ietsjes uitloopt. Ondanks dat wij dit ten alle tijde proberen te voorkomen vragen wij toch uw begrip hiervoor.

Als richtlijn hanteren wij de volgende levertijden:
ongeschilderde figuren: +/- 2-3 weken
geschilderde figuren: +/- 3-4 weken
kant-en-klare figuren*: +/- 3-5 werkdagen
Alle levertijden gaan in na ontvangst van betaling en nadat de order door beide partijen akkoord is bevonden. Blijkt dat een betaalde order nog niet helemaal correct is geplaatst, dan gaat de levertijd pas in op het moment dat deze is aangepast en door de klant goedgekeurd is.

* veren, pompoms, honeycombs, ballonnen etc. (Alles was NIET mdf is)

Levering
Vrijwel alle producten kunnen verzonden worden door heel Europa. Zelfs de koop-geboorteborden. De tarieven voor verzending binnen Nederland worden automatisch door deze website berekend. Let wel, dit zijn tarieven voor onverzekerde verzending. Hierbij zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele schade veroorzaakt door derden. Indien u toch verzekerde verzending wenst dient u dit van te voren bij ons aan te geven. Dan maken wij hier een passende prijsopgave voor.
Eventueel zijn de producten ook aan huis op te halen.

De verzendmethoden (binnen NL) en hun kenmerken:
1) Alle verzendkosten onder de €7,50 zijn onverzekerde, niet-traceerbare postverzendingen. Dit is brievenbuspost.
2) Alle verzendkosten boven de €7,50 betreffen traceerbare pakketverzendingen. 
 

Afhalen aan huis
Afhalen aan huis kan uitsluitend op een (tijdig) vooraf afgesproken datum en tijdstip. 
Bij afhalen aan huis vragen wij om een (in sommige gevallen gedeeltelijke) vooruitbetaling, waarbij een tarief van €2,50 in rekening wordt gebracht om de verpakkings- en/of opslagkosten en tijd welke wij maken te dekken; ongeacht de afmetingen en het totaalbedrag van uw bestelling.
Komt u spullen afhalen zorg dan dat uw auto groot genoeg is, u eventueel dekens en/of schuim bij u heeft.
En neem altijd touw mee mocht, in geval van nood, de kofferklep niet dicht kunnen. Het is ook niet onverstandig om kinderzitjes thuis te laten en onnodige lading en passagiers ook; in veel gevallen blijkt toch dat de achterbank plat moet.
Let op: vanaf het moment dat een opgehaald product de deur uit gaat vervalt onze verantwoording. Vervormingen en beschadigingen van het product opgelopen door inladen en/of opgelopen tijdens eigen transport zijn voor het risico van de klant.
I.v.m. verantwoordelijkheden kunnen wij niet helpen met het verplaatsen en/of inladen van het product. Zorg daarom dat u bij het afhalen van hele grote producten altijd met twee personen komt. 

Mocht u de afhaalafspraak vergeten, het product niet mee kunnen nemen, er komt vanuit uw kant iets tussen of om welke reden dan ook; dan wordt per volgende afhaalpoging €7,50 in rekening gebracht; ongeacht de reden waarom de eerste afhaalpoging is komen te vervallen. Deze kosten worden vermeerderd met bijhorende opslagkosten; zie hiervoor de in de Algemene Voorwaarden bepaalde afhaal- en bewaartermijnen en kosten. Het product wordt pas meegegeven wanneer voornoemde bedragen voldaan zijn.

Betaling
Bestellingen kunnen direct via deze website betaald worden door gebruik te maken van iDEAL, MisterCash, SofortBanking en Paypal. Ook kunt u betalen d.m.v. bankoverschrijving.
Let wel, bij zowel verzending als bij afhalen aan huis vragen wij om vooruitbetaling. Wij maken alle producten op maat en dus speciaal voor u. Het is dan erg vervelend als deze achteraf niet betaald worden.

© 2019 - 2024 Stokhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel