enkele weetjes

Hierbij enkele handige dingetjes om te weten:

- Lees altijd eerst de algemene voorwaarden alvorens een bestelling te plaatsen

- De algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op producten niet direct gekocht via de site, maar bijvoorbeeld via marktplaats of op een beurs.

- Voor zakelijke afnemers: Voor alle prijzen geldt een BTW-tarief van 0%: facturen zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB

- Ieder product wordt standaard voorzien van het stokhout merkteken. Dit kan zijn d.m.v. een stempel met het stokhout-logo of door de letters `stokhout` ingeponst in het hout. Veelal plaatsen wij deze op de achterkant van het product (een complete naamslinger of naam voor op de muur telt als één product en krijgt maar één stempel).
Het merkteken kan bij grotere figuren op de voorkant geplaatst worden: in het zicht, maar op een dusdanige manier dat dit niet heel storend is.

- Door de stempel krijgen figuren een voor- en een achterkant. Producten worden geleverd in de richting van de foto/afbeelding bij de advertentie. Wilt u de andere zijde voor, geef dit dan aan bij uw bestelling.

- Alleen op kant-en-klaar gekochte producten geldt de wettelijke bedenkttijd van 14 dagen na ontvangst. Op naar wens gemaakte producten geldt dit niet. Alle producten van MDF zijn op maat gemaakt. Wanneer producten kant-en-klaar zijn, dan staat dit specifiek in de omschrijving van het product erbij vermeld.

- Verzend- & verpakkingskosten: kosten voor zowel verzenden àls verpakken.

- Verzending is standaard onverzekerd en dus op eigen risico. Verzekerde verzending dient u zelf aan te vragen.

- Lees voor de daadwerkelijke maten van uw product het bijhorende hoofdstuk `maatvoeringen & prijzen`

- Figuren en letters van 100cm worden in delen geleverd. Deze delen passen goed tegen elkaar. Echter is een lijn/naad wel zichtbaar.

- Figuren en letters van 75 cm kunnen mogelijk, afhankelijk van het ontwerp, in delen geleverd worden. Dit hangt af van het figuur. Bij twijfel a.u.b. hiernaar te informeren alvorens de order te plaatsen.

- Lettertypes worden geleverd zoals op het voorbeeld. We hebben lettertypes bestaande uit hoofdletters, van dit lettertype leveren we dan ook alleen maar hoofdletters. Andersom hetzelfde. Lettertypes met alleen kleine letters leveren we zonder hoofdletters. In de vrije tekst schrijft u de tekst welke u wenst.
Deze tekst wordt letterlijk overgenomen (afhankelijk van het gekozen lettertype leveren we of hoofdletters, of kleine letters)


- Figuren geleverd in delen worden in het algemeen voorzien van puzzel-stuk achtige koppelingen. Dit betekent dat het ene deel van het MDF product in het andere deel past. Houdt wel rekening met een naad tussen de diverse delen. Wij proberen alle delen zo strak mogelijk te laten aansluiten, maar een naad(je) zal altijd zichtbaar blijven. Bij het ophangen van het MDF product dient u ieder deel zelfstandig op te hangen, dat geeft het mooiste resultaat wat betreft de naden.
Wenst u rechte naden te ontvangen, dus geen puzzelstukken, dan dient u dit expliciet aan te geven bij uw bestelling. (klik HIER voor meer informatie)

- Op maat gemaakte producten hebben gemiddeld een levertijd van 2 tot 4 weken. Dit kan door omstandigheden uitlopen.

- Een minimale onderlinge afwijking tussen de dezelfde producten is onoverkomelijk, aangezien het handwerk kan betreffen.

- Alles is handgeschilderd.

- Producten waarvan alleen de voorkant voorzien wordt van kleur (o.a. naampuzzels en krijtborden) zullen niet helemaal strak zijn van de zijkant. Er zal altijd enige mate zijn van overvloeien. Wat betekent dat verf langs de zijkant iets omlaag kan komen en daarmee een (niet strakke) gekleurde rand van een paar mm kan veroorzaken. 

- 50, 75 en 100cm muurfiguren worden standaard alleen van de voor- & zijkant voorzien van kleur. De achterzijde zal onbehandeld blijven, met mogelijk zichtbare verfsporen. Dit moet ook echt als achterzijde beschouwd worden. Tegen een meerprijs is het mogelijk om, op aanvraag, de achterzijde te voorzien van kleur. Hiervoor maken wij graag per email een gerichte offerte voor u.

- Geverfde figuren worden geleverd zoals afgebeeld op de website. Wenst u een figuur gespiegeld te ontvangen? (Bijvoorbeeld één 50cm auto met de neus naar links en één 50cm auto met de neus naar rechts). Dan dient u die expliciet bij de order aan te geven. Ook wanneer de figuren volledig voorzien worden van kleur dient u dit specifiek aan te geven.

- Onze producten (incl geboorteborden) zijn standaard niet bedoeld voor gebruik buitenshuis. Voor kortere periodes kan MDF opzich buiten gebruikt worden. Maar het hout kan door vocht gaan opzwellen en zal dan minder mooi uitzien. Daarom geldt dat buitenshuis gebruik van al onze producten een eigen keuze is en buiten 'garantie' valt. Dit geldt voor zowel blanco producten als geverfde producten.

- Bij geverfde producten ontvangt u een extra uitleg. Lees deze eerst alvorens uw bestelling uit te pakken.

- Ons stokhout lettertype gebruikt voor de naamslinger en muurletters kent geen hoofdletters. Wilt u deze toch dan telt dit als een nieuw ontwerp. U dient dit specifiek aan te geven bij uw bestelling. Alleen het typen van de naam met één of meerdere hoofdletters is niet voldoende.

- Indien u een product of producten bestelt met `ophanggaatjes` dan betreffen dit voorgeboorde gaatjes door het hout van ongeveer 3mm diameter. Deze gaatjes kunt u gebruiken om het product middels een schroef aan de muur te bevestigen. Dit gaat kan dus ook bijvoorbeeld midden in een letter zitten. Tips vind u hier.

- Bij twijfel: stuur ons eerste een berichtje alvorens te bestellen. Kosten voor iDEAL betalingen kunnen wij niet restitiueren. Het terug te boeken bedrag bij een incorrecte bestelling wordt verminderd met de door ons gemaakte iDEAL kosten.

- Gegeven levertijden zijn richtlijnen en kunnen afwijken van de daadwerkelijke levertijden.

- Laat u niet afschrikken door bovenstaande. Wij zijn echt niet zo streng :-)

© 2019 - 2024 Stokhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel