maatvoeringen en prijzen

Op deze website treft u een variatie aan figuren en letters aan gemaakt uit 6mm dik MDF. Deze figuren en letters zijn voorbeelden.

Wij leveren ook maatwerk, dat wilt zeggen dat u ook uw eigen ideeën of figuren kunt aandragen.

Is het figuur op de website niet de gewenst afmeting? Neem dan gerust contact met ons op (stuur een email naar stokhout@gmail.com ) en vertel ons uw wensen. Voor aparte maatvoeringen of nieuwe figuren hanteren wij wel een kleine toeslag. Dit wordt verder op deze pagina beschreven.
 

Aangezien wij verschillende maatvoeringen hanteren volgt hieronder een korte uitleg m.b.t. de gebruikte afmetingen:

Maten alle figuren
Bij alle soorten figuren, groottes en diktes. En ongeacht of dat deze geverfd of ongeverfd geldt dat dat gegeven maat de afmeting van de langste zijde is. Dit kan horizontaal of verticaal zijn. Makkelijker gezegd; als voorbeeld: een figuur van 10cm wordt, ongeacht zijn vorm, uit een 10cm groot vierkant gezaagd. Een figuur van 20cm, ongeacht zijn vorm, uit een 20cm groot vierkant. Etc. Waarbij het figuur niet diagonaal intekenen.

Tevens zijn de opgegeven maten benaderingen. Ze kunnen dus een minimale hoeveelheid afwijken van de gegeven grootte.

Maten alle letters
Bij alle soorten letters, groottes en diktes, en ongeacht of dat deze geverfd of ongeverfd zijn, geldt dat dat gegeven maat de lengte van de stokletters (bijv b,p,q,y,l) is. Gewone letters (a,c,e,o etc) zijn ietsjes kleiner: ongeveer 80% de lengte van de stokletters. Letters als de j en de t hangen een beetje tussen deze 2 maten in. Dus bij letters van 10cm is bijvoorbeeld de `b` 10cm lang en is de `o` ongeveer 8cm lang.

Ook hier zijn de opgegeven maten benaderingen. Ze kunnen dus een minimale hoeveelheid afwijken van de gegeven lengte.

75cm grote letters en figuren worden, afhankelijk van het ontwerp in één geheel of in passende delen geleverd. 100cm grote figuren en letters worden altijd in delen geleverd.

Producten in kleur
Bestelt u producten in kleur, dan vragen wij voor iedere extra kleur na de eerste een extra tarief van €2,50 per opvolgende kleur. Een naamslinger in drie kleuren kost dus 2x €2,50 extra.

Nieuwe ontwerpen
Voor het maken van ontwerpen welke nog niet op de site staan vragen wij een kleine toeslag. Dit omdat voor deze figuren overleg moet worden gepleegd, de figuren moeten digitaal vormgegeven worden en nieuwe mallen moeten worden gemaakt. Mochten wij besluiten om deze modellen in onze voorraad op te nemen dan vervalt de berekende toeslag niet. Deze toeslag dekt de gemaakte kosten namelijk nauwelijks. Het is puur een kleine compensatie van deze kosten welke wij maken om tot een nieuw figuur te komen en om het figuur om te zetten naar een sjabloon etc.

Deze zogeten nieuwe modellentoeslag bedraagt €2,00 voor een nieuwe ontwerp tot 25cm, €3,00 voor een nieuwe ontwerp van 25-45cm, €4,50 voor een nieuwe ontwerp van 50-75cm en vanaf €7,00 en meer voor een groter ontwerp. (dit wordt per ontwerp bekeken)
Dit bedrag wordt maar één keer gerekend per ontwerp. Dus als u 10 producten van één ontwerp bestelt, dan betaalt u eenmalig deze toeslag.

Kortom alle toeslagen op een rijtje:

- extra kleur bij in kleur geleverde producten: €2,50 per extra gebruikte kleur na de eerste kleur
- nieuwe modellen toeslag <25cm: €2,00
- nieuwe modellen toeslag 25 tot 50cm: €3,00
- nieuwe modellen toeslag  50cm tot 80cm: €4,50
- nieuwe modellen toeslag >=80cm: na onderling overleg bepaald.

Let op: dit zijn toeslagen voor producten welke eventueel ook opgenomen kunnen worden op de website als vast product. Voor producten welke wij eenmalig zullen maken, gelden andere toeslagen welke order afhankelijk zijn.

Als laatste nog een kleine opmerking betreffende bovenstaande: Per order wordt bekeken wat de extra kosten zijn. Afhankelijk van de order: figuren, aantallen, wensen wordt een prijsopgave gemaakt. Deze prijsopgave is per order afhankelijk. Wij kunnen, uitsluitend op eigen innitiatief, afwijken van bovengenoemde. Dit betekent echter niet dat een andere klant ook recht heeft op deze uitzonderingen.

Voor zakelijke afnemers: Voor alle prijzen geldt een BTW-tarief van 0%: facturen zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB

© 2019 - 2024 Stokhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel